محل تبلیغات شما

بیت کوین چیست و چگونه کار میکند؟ چه کسی بیت کوین را ساخته است؟ چه کسی بیت کوین را مدیریت میکند؟ آیا بیت کوین قانونی است؟ چطور میتونم بیت کوین خرید و فروش کنم؟ اینها سوالاتی هستند که ممکن است برای هر تازه واردی در زمینه ارز دیجیتال پیش بیاید. در این مقاله بصورت فنی به آنها پاسخ خواهیم داد.

بیت کوین چیست؟

بیت کوین نوعی رمز ارز یا ارز دیجیتال است که از فناوری رمزنگاری در طراحی آن استفاده شده است و به شکل غیر مترکز کار میکند و از نظر قانونی هیچ کشوری آن را به رسمیت نمی شناسد.

از نظر فنی بیت کوین نخستین پول دیجیتال و اولین شبکه پرداخت نقطه به نقطه غیر متمرکزی است که توسط کاربرانش بدون هیچگونه واسطه ای، قدرت یافته‌است این بدان معناست که هیچ نهاد یا سازمان مرکزی آن را کنترل نمی کند.

  • بیت کوین چگونه کار میکند؟

بیت کوین از چند روش بدست می  آید مثل فروش کالا و خدمات در ازای دریافت بیت کوین، تبدیل پول  های سنتی به بیت کوین و یا استخراج بیت کوین. بیتجکوین ها توسط کامیپوترهای قوی استخراج می شوند و مانند طلا با گسترش میزان استخراج کمیاب تر شده و دشوارتر می شوند.

در استخراج بیت کوین کامپیوترها قدرت پردازش خود را برای حل یکسری معادلات ریاضی پیچیده بکار می گیرند هر کدام که زودتر این معادلات را حل کنند به صورت پاداش بیت کوین می گیرند.

هر چه تعداد ماینرها یا استخراج کنندههای بیت کوین بیشتر باشد امنیت این شبکه بالاتر میرود و بدست آوردن بیت کوین برای ماینرها سخت تر می شود و رقالت تنگ تر؛ زیرا هر ماینر بخش کوچکی از این شبکه را تشکیل می دهد.

مثال: در اینجا یک معادله ساده داریم x + y = 20 حالا اگر بتوانید پاسخ درست را پیدا کنید از شبکه بیت کوین پاداش می گیرید.

هرچه میزان رقابت در استخراج پایین باشد، با معادلات ساده تری روبرو می شوید اما با افزایش تعداد ماینرها رقابت بالا رفته و رقابت سخت تر می شود. با این حال با کم شدن تعداد ماینرها، این معادلات مجددا ساده می شوند تا شبکه از بابت ثبات جریان، افزایش ارزش و عدم تورم اطمینان حاصل کند.

  • چقدر از بیت کوین های جهان استخراج شده است؟

بر اساس اطلاعات بدست آمده از منابع آگاه مختلف تاکنون تعداد بیت کوین های استخراج شده به 17میلیون و 850 هزار بیت کوین رسیده است. تعداد کل بیت کوین ها در طرح ساتوشی 21 میلیون است. بنابراین فقط 3 میلیون و 150 هزار بیت کوین دیگر، یعنی حدود 15 درصد از کل بیت کوین ها برای استخراج باقی مانده است. این آمار هر 10 دقیقه تغییر می کند.

آخرین باری که تعداد کل استخراج به یک میلیون رسیده بود، در اواخر نوامبر سال ۲۰۱۶ بود. پروتکل بیت کوین طوری طراحی شده است تا با گذر زمان، سرعت استخراج هم پایین بیاید.

در هر ۲۱۰۰۰۰ هزار بلوک هم پاداش استخراج نصف می‌شود. با این اوصاف، نرخ ایجاد بیت کوین های جدید روز به روز کاهش می‌یابد. اگر طرح ساتوشی پابرجا بماند و هر بلوک متوسط زمان ۱۰ دقیقه برای تولید وقت بگیرد، آخرین بلوک و آخرین بیت کوین در سال ۲۱۴۰ استخراج خواهد شد.

 این طرح طبق گفته ساتوشی، مانند استخراج فات طلا و نقره برنامه ریزی شده است. در استخراج طلا هم هرقدر طلای بیشتری از زمین بیرون کشیده شود، نایاب تر خواهد شد و مقدار آن کمتر خواهد شد.

  • چه کسی بیت کوین را ساخته است؟

بیت کوین توسط یک فرد یا گروهی ناشناس که خود را ساتوشی ناکاموتو می نامند به عنوان یک نرم افزار متن باز اختراع شد و در سال 2009 منتشر شد. (هویت این افراد هنوز مشخص نشده است.)

ایده اصلی ساتوشی ناکاموتو، تولید پول مستقل از هر نوع مرکز دولتی، انتقال به صورت مجازی، با سرعت انتقال بالا و هزینه انتقال خیلی کم بود.

 

  • بیت کوین ها را در کجا نگهداری می کنند؟

با انتشار بیت کوین دنیای پول برای همیشه متحول شد. همزمان با انتشار بیت کوین ساتوشی ناکاموتو سیستمی را برای ثبت اطلاعات و گزارشات تراکنشی این پول دیجیتال طراحی کرد. این سیستم بلاک چین (BlockChain) نام دارد.

بلاک چین از دو کلمه  Block(بلوک) و Chain (زنجیره) ساخته شده است این فناوری در حقیقت زنجیره ای از بلوک هاست.

در ساده ترین تعریف، بلاکچین به یک سری داده های تغییرناپذیر و وابسته به زمانبندی معین گفته می شود که توسط مجموعه ای از رایانه ها به شکل کلاستر cluster اداره می شوند و متعلق به هیچ نهادی نمی‌باشند. هر کدام از این بلوک های داده با استفاده از مبانی کریپتوگرافیک به یکدیگر متصل و رمزنگاری می شوند.

کریپتوگرافی روش محافظت از اطلاعات و ارتباطات از طریق استفاده از کدهای مربوطه است.

  • چه کسی بیت کوین را مدیریت می کند؟

هیچکس بیت کوین را کنترل نمی کند و شبکه بیت کوین مالکی ندارد، این کاربران بیت کوین در سراسر جهان هستند که آنرا کنترل میکنند. اگرچه توسعه دهندگان بیت کوین نرم افزار آن را بهبود می بخشند ولی نمی توانند تغییری بر پروتکل بیت کوین تحمیل کنند هر کاربر آزاد است نسخه نرم افزاری که خود می پسندد را استفاده کند. تمامی کاربران، برای اینکه با یکدیگر سازگار بمانند باید از نرم افزاری استفاده کنند که از همان قواعد پیروی می کند. بیت کوین تنها بشرط اجماع کامل بین تمامی کاربران، می تواند به درستی کار کند. بنابراین تمامی کاربران و توسعه دهندگان انگیزه قوی برای حفظ این اجماع را خواهند داشت.

  • مزایا و معایب بیت کوین چیست؟ نقاط ضعف و قوت بیت کوین

کماکان تا اینجا با بیت کوین و نحوه کار آن آشنا شدید، حالا میخواهیم به نقاط ضعف و قوت بیت کوین بپردازیم که هرکسی قبل از سرمایه گزاری در این زمینه باید آنها را بداند.

ما میدانیم که هر تکنولوژی جدیدی دارای مزایا و معایبی است، اما مزایای بیت کوین دقیقا چیست؟ چه عواملی باعث منحصر به فردی آن می شود؟

  • کنترل و امنیت، وجود حریم خصوصی آن
  1. این امکان را به کاربران می دهد که بتوانند معاملات خود را کنترل کنند و امنیت بیت کوین را برای شبکه حفظ کنند.
  2. بازرگانان نمی توانند هزینه های اضافی را بدون توجه به هزینه دریافت کنند. آنها باید قبل از اضافه کردن هزینه ، با مشتری یا مصرف کننده در میان بگذارند.
  3. پرداخت در بیت کوین بدون اینکه اطلاعات شخصی کسی به معاملات مربوط شود ، می تواند انجام شود.
  4. از بیت کوین میتوان نسخه پشتیانی تهیه کرد و آنرا برای اطمینان ایمنی پول شما دوباره رمزگذاری کرد.
  • اطلاعات شفاف است
  1. با بلاکچین (BlockChain)، تمام معاملات نهایی برای دیدن همه در دسترس است ، اما اطلاعات شخصی مخفی است.
  2. آدرس عمومی (آدرس والت) شما همان چیزی است که قابل مشاهده است؛ با این حال ، اطلاعات شخصی شما به این ربطی ندارد.
  3. پروتکل بیت کوین توسط هیچ شخص، سازمان یا دولت قابل دستکاری نیست. این امر به دلیل امنیت بالای بیت کوین است.
  • آزادی در پرداخت
  1. با استفاده از بیت کوین به راحتی میتوان در هر زمانی که بخواهید در هر نقطه از دنیا پول ارسال و دریافت کنید.
  2. با بیت کوین، لازم نیست نگران عبور از مرز یا محدودیتهای دیگری باشید که ممکن است هنگام انتقال پول اتفاق بیافتد.
  3. شما با بیت براحتی پول خود را کنترل میکنید. در شبکه بیت کوین هیچ تصویری از مقامات مرکزی وجود ندارد.
  • کارمزد بسیار کم یا بدون کارمزد
  1. در حال حاضر هزینه پرداختی در بیت کوین وجود ندارد، یا هزینه آن بسیار کم است.
  2. برای پردازش سریع‌تر تراکنش‌ها، کارمزد اندک دریافت می‌کنند. علاوه بر این، سیستم پردازشگرهای تجاری وجود دارد که دلالان را در پردازش تراکنش‌ها، تبدیل بیت کوین‌ها به یک ارز بدون پشتوانه و واریز مبالغ به‌طور مستقیم و روزانه به‌حساب بانکی آن‌ها، یاری دهند. این خدمات معمولا هزینه کمتری نسبت کارتهای اعتباری و یا پی پال دارند.
  • خطرات کمتری برای دلالان
  1. با توجه به اینکه معاملات بیت کوین قابل برگشت نیست، حاوی اطلاعات شخصی و یا حساس مشتریان نیست و ایمن هستند. به همین دلیل دلالان از ضررهای احتمالی که ممکن است در اثر ی باشد، محافظت می شوند.
  2. دلالان با بیت کوین قادر به انجام کارهایی هستند که میزان جرم و ریسک ی در آنها است.

 

  • نقاط ضعف بیت کوین
  • بیت کوین بطور گسترده پذیرفته نمی شود

در حال حاضر تعداد فروشگاه‌هایی که بیت کوین را به عنوان راه پرداختی میشناسند، بسیار کم اما در حال رشد است. ارزش کل بیت کوین در گردش است و تعداد مشاغل با استفاده از بیت کوین در مقایسه با آنچه که ممکن است باشد ، هنوز بسیار اندک است.

  • نوسان بسیار شدیدی دارد
  1. ارزش بیت کوین به طور مداوم با توجه به تقاضا تغییر میکند و قیمت آن ثابت نیست.
  • در صورت ی به هیچ عنوان اعتبار از دست رفته قابل بازگشت نیست
  1. هنگامی که کالاها با استفاده از بیت کوین خریداری می‌شوند، اگر توسط فروشنده تحویل داده نمی‌شود، هیچ تلاشی برای مع کردن معامله نمی‌توان انجام داد

 

  • استخراج بیت کوین چگونه انجام می شود؟

استخراج بیت کوین روشی است که در آن معاملات بر روی بلوک های زنجیره ای بیت کوین تائید و پردازش می شوند. همانطور که گفتیم ماینرها و یا استخراج کننده های بیت کوین بخشی از امنیت این شبکه را تشکیل می دهند. اگر هیچ ماینری وجود نداشته باشد ارز دیجیتال بیت کوین متوقف خواهد شد زیرا هیچ تراکنش یا معامله ای تائید نخواهد شد.

کسانی که فرآیند استخراج بیت کوین را انجام میدهند به عنوان بیت کوین ماینر یا معدنچیان بیت کوین نامیده می شوند و این افراد بخاطر عملکردشان (در معاملات بیت کوینی) درصدی از هزینه تراکنش را که از کاربران کاسته می‌شود به عنوان پاداش دریافت می کنند.

استخراج بیت کوین می تواند راهی موثر برای کسب درآمد اضافی باشد و بسیاری از افراد اکنون بیت کوین ماینرهای تمام وقت هستند.

در اینجا سه روش برای استخراج بیت کوین وجود دارد که می توانید با آنها شروع به کسب در آمد و بیت کوین ماینیگ کنید.

  • روش اول: استخراج بیت کوین با استفاده نرم افزار

راحت ترین راه برای شروع استخراج بیت کوین مخصوصا برای کسانی که به تازگی می خواهند شروع به ماینینگ کنند، استفاده از اپلیکیشنی است که تمام کار را برای شما بصورت اتوماتیک انجام می دهد، برای کامپیوترهای شخصی، گوشی های مبایل برنامه های اختصاصی زیاد وجود دارد.

(برای شروع استخراج بیت کوین نیاز به کیف پول بیت کوین یا والت بیت کوین دارید)

  • روش دوم: استخراج بیت کوین به صورت ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining)

اگر میخواهید بدون هیچ زحمتی و دردسری برای مدیریت سخت افزار خود، روی استخراج بیت کوین سرمایه گزاری کنید، گزینه دیگری هم وجود دارد. شما می توانید بصورت ابری بیت کوین جمع کنید.

استخراج ابری روشی است که در آن شما با پرداخت مبلغی به صورت ماهیانه شخصی یا شرکتی را مامور می کنید تا برای شما ارز دیجیتال استخراج کند، بدون اینکه نیاز به تهیه سخت افزار و تجهیزات مرتبط داشته باشید.

به عبارت ساده ، استخراج ابری به معنای استفاده از قدرت پردازش مشترک از مراکز داده که راه دور اجرا می شود.

برای شروع استخراج بصورت ابری تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر خانگی در جهت برقراری ارتباط و یک والت بیت کوین نیاز دارید. با این حال، خطرات خاصی در رابطه با استخراج ابری وجود دارد که سرمایه گذاران باید قبل از خرید آنها را بدانند.

  • بررسی ویژگی و معایب استخراج ابری (کلود ماینینگ)

پیش از اینکه تصمیم بگیرید که بصورت ابری استخراج کنید نکاتی است که باید آنها را در نظر داشته باشید.

  • مزایای استخراج ابری

عدم نیاز به استفاده از تجهیزات پر سر و صدا در محیط خانه

عدم نیاز به پرداخت هزینه برق اضافی

عدم وجود دردسر فروش تجهیزات در زمانی که دیگر به آن ها نیاز ندارید

عدم وجود مشکلات خنک کردن و تهویه تجهیزات

عدم وجود مشکلاتی که ممکن است با تامین کنندگان تجهیزات استخراج ارز پیش آید

  • معایب استخراج ابری

خطر ی و تقلب

عدم وجود شفافیت در فرآیند استخراج

سود کمتر (دست اندر کاران می بایست هزینه های دیگر را هم پوشش دهند.)

احتمال توقف عملیات به دلیل نوسانات و بی ثباتی قیمت بیت کوین

نبود کنترل و انعطاف پذیری

  • انواع روش های استخراج ابری  (Cloud Mining)

به طور کلی در حال حاضر سه روش برای استخراج ابری یا کلود ماینینگ وجود دارد:

  • استخراج میزبانی یا : (Hosted Mining)

استخراج میزبانی شده به ارائه دهندگاه این امکان را می دهد تا بتوانند تجهیزات خود را مستیقا به مشتری اجاره دهند یا بفروشند.

  • استخراج میزبانی مجازی یا (Virtual Hosted Mining)

در این روش یک سرور مجازی خرید یا اجاره می کنید و نرم افزارهای استخراج یا ماینینگ خود را روی آن نصب می کنید.

  • اجاره قدرت هشینگ یا (Leased Hashing Power)

در این روش بدون نیاز به کامپیوتر مجازی و یا فیزیکی می توانید مقداری قدرت هش اجاره کنید و به استخراج کردن بپردازید. (تا به حال این یکی از بهترین و محبوب ترین روشهای استخراج ابری بوده است)

روش سوم: استخراج بیت کوین با استفاده از سخت افزار مخصوص یا بیت کوین ماینر

برای دستگاههای استخراج بیت کوین سه دسته اصلی وجود دارد که هر کدام گرانتر و قدرتمندتر گروه های گذشته هستند.

در مراحل قبل فهمیدید که بیت کوین چیست و چگونه کار می کند و ماینینگ یا استخراج  به چه معناست، اما ما باید از تئوری به تمرین بپردازیم. چگونه می توانید سخت افزار استخراج بیت کوین را تنظیم کرده و شروع به تولید برخی از پول های دیجیتال کنید؟ اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که در مورد سخت افزار خود تصمیم بگیرید ،

 

برای شروع استخراج پول های دیجیتال با دستگاه ماینر، اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که در مورد سخت افزار خود تصمیم بگیرید، و برای انتخاب دستگاه دوچیز بسیار مهم است که باید به آنها توجه کنید:

  • میزان هش

این تعداد محاسباتی است که سخت افزار شما در هر ثانیه می تواند انجام دهد زیرا سعی دارد معادلات ریاضیاتی را که در بخش استخراج توضیح دادیم، حل کند.

میزان هش بر اساس مگاهش (MH/sec)، گیگاهش(GH/sec)، و تراهش (TH/sec) در ثانیه محاسبه می شود. هرچه نرخ هش شما بالاتر باشد (در مقایسه با نرخ میانگین هش فعلی) ، احتمال حل یک بلوک تراکنش برای شما بیشتر است.

  • مصرف انرژی

تمام این قدرت محاسباتی باعث افزایش مصرف برق می شود و هزینه بالایی نیز دارد. وقتی که در حال انتخاب هستید، ارزشش را داره که به برق مصرفی دستگاهتان هم توجه کنید.، اگر میخواهید مطمئن شوید که تمام پول خود را برای برق به کوین های استخراج شده خود اختصاص نمیدهید.

از این دو فاکتور استفاده کنید تا بدانید که برای هر وات برقی که استفاده می کنید چقدر هش می کنید. برای انجام این کار ، تعداد هش را به تعداد وات تقسیم کنید.

به عنوان مثال اگر دستگاه (500 GH/sec)  دارید و 400 وات برق مصرف می کند ، در هر وات 1.25 گیگاهش در ثانیه بدست می آورید. با این حال ، یک نتیجه گیری در اینجا وجود دارد. در برخی موارد ، شما برای اجرای سخت افزار استخراج از رایانه خود استفاده خواهید کرد. به غیر از دستگاه ماینر، رایانه شما هم مصرف برق خود را دارد و باید آنرا در محاسبه خود قرار دهید.

  • سخت افزار استخراج بیت کوین یا بیت کوین ماینر

برای استخراج کنندگاه بیت کوین سه دسته سخت افزار اصلی وجود دارد: GPU, FPGA  و ASIC ها که در مورد اینها توضیح خواهیم داد.

سخت افزاری با حداقل قدرت استخراج بیت کوین، کامپیوتر خانگی شماست. از لحاظ تئوری می توانید از CPU خود برای استخراج بیت کوین استفاده کنید ، اما با توجه به استانداردهای امروزی این عملکرد آنقدر آهسته است که چیزی نصیب شما نمی شود.

می توانید با افزودن سخت افزار گرافیکی به رایانه رومیزی خود میزان هش بیت کوین خود را ارتقا دهید. کارتهای گرافیکی دارای واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) هستند. اینها برای حل کردن ریاضیات سنگین طراحی شده اند تا بتوانند تمام چند ضلعی های پیچیده مورد نیاز در بازی های ویدیویی سطح بالا را محاسبه کنند.

این امر باعث می شود که آنها به ویژه در ریاضیات SHA - Secure Hash Algorithms  یا (الگوریتم های امن هش) که برای حل بلوک معاملات مورد نیاز است خوب باشند.

شما می توانید کارتهای گرافیک را از دو برند اصلی تهیه کنید: انویدیا و ای تی آی (Nvdia - ATI)

کارت های رده بالا می توانند قیمتهای بالایی هم داشته باشند، اما همچنین از مزیت قابل توجهی نسبت به حساس بودن CPU برخوردار هستند. یکی از خصوصیات خوب در مورد GPU این است که آنها همچین گزینه های شما را باز می گذارند. برخلاف گزینه های دیگر که بعداً در مورد آنها بحث می کنیم، این واحدها با ارزهای رمزپایه غیر از بیت کوین قابل استفاده هستند.

به عنوان مثال Litecoin از اثبات متفاوت الگوریتم کار برای بیت کوین به نام Scrypt استفاده می کند.

راه اندازی اولين صرافی ارز دیجیتال غير متمركز در ایران

مزرعه ارز دیجیتال کجاست؟

ماینر به چه کسی یا چه چیزی می گویند؟

بیت ,کوین ,استخراج ,های ,، ,افزار ,بیت کوین ,استخراج بیت ,است که ,خود را ,سخت افزار

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دفاعی درسی برای زندگی